Historie og lidt om klubben i dag

Sydkystens Square Dancers historie går helt tilbage til 1993, hvor der første gang blev danset square dance under Ishøj Gymnastikforening.

I 1998 blev klubben en selvstændig squaredance klub med bopæl i Ishøj Kommune, som lige siden har stillet lokaler på Strandgårdsskolen til rådighed for os.

Klubben er velfungerende og "still going strong"

Klubben er "still going strong" og er i dag en velfungerende klub med knap 40 medlemmer, fordelt på 2 hold. Vi kan naturligvis lide at danse og have det sjovt sammen, samtidigt med at vi lærer nye calls og får rutine i de kendte.

Dans og arrangementer

Siden 1993 har vi hver tirsdag og torsdag danset i Multisalen på Strandgårdsskolen.

Tirsdag dansede vi Mainstream med Plus indlæring & Basic (begyndere) - når der var dansere nok til et hold.

Torsdag danser vi A1 indlæring & Plus Extended

Fra 2016 har vi været nødt til, at lukke tirsdags holdet, på grund af manglende tilslutning. Hvis det viser sig, at der kommer mange nye dansere til, åbner vi meget gerne igen om tirsdagen.

I dansesæsonen (september til maj) arrangerer klubben 4 fredagsdanse . I april måned fejrer vi klubbens fødselsdag med fødselsdagsdans. Se Arrangementer.

Udover ovennævnte har vi flere interne arrangementer, samt arrangementer med andre klubber.

Sydkystens Square Dancers er medlem af DAASDC , DGI samt Square dance Danmark DK